SITECOM WL 349 V1 001 DRIVERS DOWNLOAD

Dan lukt het en zijn alle tabs actief in plaats van wit. Op de beginpagina van de router is alleen optie DHCP zichtbaar. Bij het resetten worden de instellingen ook gereset. Ik heb nu de ouderwetse tijdschakelaar uit de kast gehaald en tussen het gewenste tijdsbracket gaat de stroom er gewoon vanaf en dat werkt super! Wil je ook de naam van je internetverbinding wijzigen?

Uploader: Sarg
Date Added: 26 November 2006
File Size: 30.89 Mb
Operating Systems: Windows NT/2000/XP/2003/2003/7/8/10 MacOS 10/X
Downloads: 60249
Price: Free* [*Free Regsitration Required]

Laat uw emailadres achter op deze site, zodat u op de hoogte blijft.

Sitecom WL-349v3

Op de site alleen sdhc en geen security wireless tab aangeven. Ip adres van sitecom broadband router wl 0011 kan niet met wachtwoord worden beveiligd. Ga via Firefox naar Vervolgens voer je bovenstaande instellingen in: Als afronding moet ik een gebruikersnaam en alweer wachtwoord invullen.

Installeer Sitecom wl-349 v1 001 als browser en vul het ip adres van de wl in. Bijvoorbeeld antisemitische inhoud, racistische inhoud, of materiaal dat gewelddadige fysieke handelingen tot gevolg kan hebben.

Wij controleren de vraag en zonodig wordt deze verwijderd. Installeer Firefox en de tabs worden wel getoond: Nu heb je je wachtwoord gewijzigd. The external power adapter supplies 12V, mA DC. Wat moet je dan wel doen? Kan je op de wl een tijdslimiet tijdsbracket instellen dat de router draadloos online is? Heb je al een antwoord?

Heeft u een vraag over dit product? Iemand hier een oplossing voor? Hier loop ik juist vast. Geantwoord op om Hallo, ik heb het zelfde probleem. Ip adres wordt niet herkend. Ik heb hetzelfde probleem. Dat is dus niet handig als je een wachtwoord wilt instellen en sitecom wl-349 v1 001 internet wil beveiligen. Ga vervolgens naar “beveiliging” In mijn geval heb ik gekozen voor in mijn geval met windows 7: Nee, dat is volgens mij niet mogelijk.

sigecom De web server is defect denk ik. Ik heb een Mimo-XR, ben mijn wachtwoord kwijt, hoe vind ik het terug? Router kan alleen overweg met IE8 en ouder. Gesteld op om Ik had hetzelfde verzoek, maar heb inmiddels een andere router gekocht, maar daar lukt het ook niet mee.

Telkens wanneer modem word gereset is wachtwoord van router verdwenen waardoor onbeveiligd sitecom wl-349 v1 001. Gebruik Firefox als browser.

Treiber: Sitecom – Download – CHIP

U kunt hieronder aangeven waarom deze vraag ongepast is. Dan lukt het en zijn alle tabs actief in plaats van wit. Spelregels forum Om tot zinvolle vragen te komen sitecom wl-349 v1 001 wij de volgende spelregels: Als er een antwoord wordt gegeven op uw vraag, dan is het voor de gever van het antwoord nuttig om te weten als u er wel of niet mee geholpen bent! Stel uw vraag hier in het forum. Wil je ook de naam van je internetverbinding wijzigen?